Продукти з сої

Соєві боби та соєві продукти є важливим джерелом білків при відгодівлі домашньої птиці, свиней і великої рогатої худоби. Вважається, що соя має відношення принаймні до 20 – 30 тис. продуктів, які сьогодні представлені на ринку як безпосередньо в ролі інгредієнта, так і за рахунок непрямого використання як корму або як джерела поживних речовин.

Продукти, що отримані з крохмалю

Перетворення крохмалю на цукор є одним з найбільш  важливих галузей біотехнології, оскільки це центральний процес у виробництві різноманітних продуктів. Ферменти, що  відповідають за розщеплення крохмалю, отримані, переважно, з  генетично модифікованих мікроорганізмів.

Вітаміни, ферменти та інша продукція, отримана завдяки ГМ мікроорганізмам

Твердження про те,  що мікроорганізми можуть виробляти харчові добавки та інші корисні речовини, не несе нічого нового. Однак, генна інженерія відкрила  нові можливості для перевтілення бактерій, дріжджів або інших грибів в економічно вигідних виробників.